maskiner

Et komplett utvalg maskiner - på det norske markedet i over 30 år


Maskinelt renhold blir en stadig viktigere del av rengjøringen. Sammen med Floorpul har vi levert solide og innovative maskinløsninger i det norske markedet siden 80-tallet. Blant flere unike løsninger finner du blant annet Ozon-systemer for kombimatmaskiner og eco-systemet 3SD. I Floorpul-serien leverer vi bl.a:


- Gulvvaskemaskiner fra 15 opp til 250 liter for alle typer bygg.

- Støv- og vannsugere fra 12 opp til 90 liter for både rengjøring og industri.

- Skuremaskiner og spesialprodukter til gulv, vegg og inventar.


Last ned vår hovedbrosjyre for maskiner her

Truvox og Cimex maskiner - på det norske markedet i over 50 år


I denne serien finner du anerkjente merkenavn som Orbis, Hydromist, Cimex Cyclone 3-børste og X46. Viking Cimex var med å utvikle Orbis Ultra High Speed maskiner for det norske markedet på 90-tallet, med flytende padholder som følger ujevnhetene i gulvet når du polerer. Dette ble raskt en av de mest poulære maskinene i det norske marked.


Cimex 3-børste-system er unikt på verdensbasis og brukes både til oppskuring, vask og pleie innenfor tradisjonell rengjøring, og offshore på båter, plattformer og industrianlegg. Hydromist serien inneholder tepperensere i ulike størrelser, fra små privatmodeller til store kjørbare proffmodeller.


Og med Cimex X-46 rulletrapprenser kan du rengjøre og rehabilitere trappene mens de går. Maskinen gjør hele jobben uten arbeid fra operatøren. Dette er en av verdens mest solgte rulletrapprensere.

Pacvac ryggsekkstøvsuger - smartere rengjøring på kortere tid


Med en Pacvac ryggsekkstøvsuger jobber du vesentlig raskere på store flater. Dette er en av verdens ledende produsenter på bærbare støvsugere, både med kabel og batteridrift. Pacvac sitter komfortabelt på ryggen og tilpasses den enkelte bruker. Alle modeller leveres inkl. HEPA filter som standard.


Polivac UHS poleringsmaskin - et råskinn fra down under


Polivac Ultra High Speed maskin produseres i Australia, og er et råskinn av en maskin. Knallsterk design med jevnt høyt padtrykk som jobber raskere enn tradisjonelle poleringsmaskiner. Den leveres i 16" og 20" størrelse med støvkappe og oppsamler inkludert. Dette er verktøy for de virkelige proffene.


Lindhaus - smarte løsninger for tepper og gulvrengjøring


Med de unike Lindhaus modellene får du rengjøring av ypperste klasse. Lindhaus RX teppebankere har vært en internasjonal bestselger i en årrekke, med høy sugekraft, hepa-filtrering og smarte løsninger som gir bedre rengjøring. Og med Lindhaus LW modellene kan du vaske og rengjøre små flater som kiosker, trange rom, ganger og toaletter, hvor du ikke kommer frem med vanlige gulvvaskere. Med Eco Force programmet får du energisparende løsninger for hoteller, catering, butikker og hygienesektoren.

Spesialmaskiner for skuring av små rom, vertikale flater og trapper


Primaster og Top Light er skuremaskiner for små flater og trapperengjøring. Vår lette Combi 2 i 1 modell med batteri kan brukes både for hånd og med teleskop. Og for proffene tilbyr vi oscillerende maskiner

som Orbital og Top Light Edge Pro. 3000 vibrasjoner i minuttet gir ekstremt god effekt mot gulvet.

Dampvaskere for kommersiell og profesjonell bruk


Innenfor Top Line serien finnes en rekke typer maskiner for både privat og profesjonell bruk.

Vår serie med dampvaskere finnes både med og uten sug, og benyttes til rengjøring, nedvask og

flekkfjerning i mange ulike sektorer. Og vi har et stort utvalg tilbehør for spesialrengjøring.

Online video demonstrasjoner - Følg oss på Viking LIVE


Viking Cimex legger stadig ut nye demonstrasjoner og opplæringsfilmer på YouTube.

Du er velkommen inn i vår kanal med kommentarer og spørsmål.


Gå til Viking Cimex på YouTube her.