rekvisita

ØRN - en norsk merkevare siden 1947


Viking har lange tradisjoner som produsent og importør i det norske markedet. Produksjonen av ØRN tekstiler startet på vestlandet for over 70 år siden, med salg til industribedrifter, rengjøringsselskaper, jernvare og grossister. I dag produseres ØRN produktene både i Skandinavia, USA og Kina, og flere av produktene tilbys med etiketter, logo og private brand. ØRN benyttes innenfor følgende sortiment:


- Kluter, microfiber, mopper og engangsartikler

- Gulvpads, håndpads, doodlebug og svamper

- Skafter, mopperammer og generell rekvisita

Bonastre - diamantpads av høyeste kvalitet


Med Bonastre systemet kan du rengjøre gulvene maskinelt, uten bruk av kjemikalier i tanken. 
Systemet består av spesialpads med svært høy kvalitet, som rengjør og rehabiliterer gulvet i 3 steg.
Du kan i tillegg gjøre tøffe slipejobber med Bonastre PRO, - de tøffeste diamantene på markedet.

Gloria - trykksprøyter og doseringskanner


Viking er hovedimportør av Gloria sprayutstyr og dosering, og dekker alle typer sprayflasker, pumpekanner og trykksprøyter, både til hage, rengjøring, industri, storkjøkken og næringsmiddelindustrien. Vi leverer også sprayflasker med egen trykk av logo. Gloria er markedsleder innenfor sprayutstyr i Europa.

Toucan Eco - aktivert vann til rengjøring og desinfeksjon


Teknologien i Toucan Eco har vært en revolusjon innenfor renholdsbransjen. Ved hjelp av Toucan ladestasjon og sprayflaske produserer du kjemien selv kun ved hjelp av rent vann fra springen, litt vanlig bordsalt og elektrisitet. Det ferdige produktet dreper bakterier og virus, er omfattende testet, og godkjent for bruk som desinfeksjon og overflaterengjøring på storkjøkken og i hygieneprogrammer.

Mattesystemer - for vaskeri, avlastning og industri


Matter er helt avgjørende for å stanse skitt og smuss slik at renholdet i bygget blir enklere. Super Nytex serien er blant markedets mest brukte vaskerimatter, og finnes i mange størrelser, med eller uten logo.

Vi har også løsninger for storkjøkken, våtrom og stående arbeidsplasser som krever avlastning.

Activa serien - mopper og systemløsninger


I Activa serien finner du miljøvennlige mopper og kluter med Svanemerke, samt flere smarte løsninger innenfor rekvisita. Vi har solide teleskopskaft, fleksible mopperammer, og en rekke problemløsere som hjelper renholderen med praktiske løsninger i hverdagen.

Salmon Hygieneprodukter - børstesortiment for IK mat og Haccp


Vårt sortiment av børster og hygieneløsninger for rengjøring, storkjøkken og næringsmiddel kommer fra en av verdens største produsenter, The Hill Brush Company. Vi kan tilby systemløsninger med farvekoder, og en rekke spesialprodukter med unik rengjøringsteknologi. Salmon produktene kan leveres med resin forseglet børstefeste eller med antibakteriell overflate. Vi har også rustfrie produkter og vernetøy.

Vindusrengjøring - et komplett utvalg fra proff til hobby


Viking leverer profesjonelt vindusutstyr fra en rekke produsenter i Europa og USA. Vårt sortiment består av vindusnaler, forvaskere, skraper og tilbehør - og med skinner fra 15cm og helt opp til 90cm. I tillegg til Pulex leverer vi merker som bl.a. Activa, Triumph og Ettore. Vi har også sikkerhetsutstyr, samt en rimelig serie for semi-proff, hobby og butikksalg.

Rekvisita, avfallshåndtering og serviceprodukter


I vårt utvalg av serviceprodukter for storforbrukere og horeca-kunder finner du bl.a. trillevogner, hotellvogner, avfallsbeholdere, emballasje- og plastbeholdere. Vi tilbyr også farvekodet kildesortering.

Rubbermaid er en annerkjent merkevare som sikrer høy kvalitet og innovative løsninger.